Poznati češki studio Warhorse Studios danas je najavio kako novi DLC za njihov uspješni naslov Kingdom Come: Deliverance stiže sljedećega tjedna.

U ovome novom DLC-ju, simpatičnog naziva Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon, imat ćemo zadatak pomoći Sir Hansu Caponu da osvoji srce prelijepe Karoline, mesarove kćeri. Naravno, mesar i njegova ekipa s time se neće složiti, pa nas očekuju i poneke nevolje kroz petnaestak sati novog sadržaja.

Također, prema službenoj objavi, osim nevolja na putu očekuju nas i “izgubljeni obiteljski dragulj, magični ljubavni napitak i najromantičnija pjesma svih vremena“, što god to značilo. Kad bi se radilo o najčuvenijoj i najboljoj pjesmi, znali bismo da iza svega stoji Tenacious D, a ovako nismo sigurni. No, skrećemo s teme.

Valja još napomenuti kako smo gore priloženi trailer za ovaj DLC mogli vidjeti još prije mjesec dana putem službenog Warhorseovog YouTube kanala, a u traileru je najavljeno kako će u isto vrijeme s DLC-jem izaći i besplatna nadogradnja naziva Rattay Combat Tournament u kojoj ćemo se natjecati u viteškim borbama i osvajati jedinstveni oklop.

Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon, odnosno novi DLC za Kingdom Come: Deliverance stiže idući tjedan – 16. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One. A ukoliko vas zanima još nekoliko sočnih detalja, ekipa iz Warhorse Studiosa za vjerne je fanove napravila i intervju s glasovnim glumcem Sir Hansa Capona, koji tijekom intervjua igra Kingdom Come: Deliverance. Stoga, ukoliko vas zanima, u nastavku pogledajte fantastični intervju: