Glasine o radnji i najavi nove igre u serijalu Battlefield internetom kolaju već dugo. Službena najava igre, kao što je poznato od veljače, trebala bi stići ovoga proljeća, a EA je jutros bacio novi hint da nas služeno otkrivanje novog nastavka očekuje u lipnju.

Podsjećamo, Electronic Arts je u veljači potvrdio da nas novi Battlefield na tržištu očekuje ove zime. Čak je i odgođen novi Need for Speed, kako bi Battlefield stigao na vrijeme, no nikako da saznamo išta novoga o samoj igri.

Čini se da se to napokon mijenja ovoga lipnja, jer službeni twitter profil igre Battlefield bacio je interesantnu igru riječi u novome tweetu. U pitalici koje se riječi rimuju sa “Soon”, napisali su “June” i “Boom”. Nismo neki veliki lumeni, ali dva i dva još uvijek znamo zbrojiti, pa, kao i čitavi internet, pretpostavljamo da to znači da će novi Battlefield napokon biti otkriven ovoga lipnja.

Iako EA ne sudjeluje na sajmu E3 2021, lipanj je definitivno vrijeme kada će nas brojni razvojni studiji i izdavači obasipati svjetskim premijerama i najavama novih igara, kako u sklopu najpoznatijeg gaming sajma, tako i van njega. Ostaje samo za vidjeti koji ćemo točno dan u lipnju saznati više o novom Battlefieldu.