Prošlo je otprilike godinu dana od efektivnog zatvaranja Irrational Gamesa, studija zaslužnog za serijal BioShock. Dok su se neki bivši Irrationalovi zaposlenici snašli i već rade na svojim vlastitim indie igrama – spomenimo kao primjer The Flame in the Flood – još uvijek ne znamo ništa o novom projektu na kojem bi navodno trebao raditi nekoć glavna faca Irrationala, Ken Levine.

O Levineovoj novoj igri znamo da je radi s malim timom za Take-Two Interactive, u Unreal Engineu 4, i da se radi o znanstveno fantastičnoj igri čija se radnja događa u sasvim novom svemiru. Još k tome, na nedavnoj konferenciji MKM Partners Investor Day Conference, šef Take-Two Interactivea Strauss Zelnick rekao je kako ne želi Levineu krasti slavu, ali da su svi u Take-Two oduševljeni što rade s njime te kako će njegova nova igra biti “kreativna i inovativna”.

Isprazna PR naklapanja, iskrena nadanja ili nešto treće? Što god bilo, željno iščekujemo konkretnije vijesti o novoj igri Kena Levinea, ali i o tome kako izgleda budućnost BioShocka.

bookercatch