Studio Nordeus iz Beograda slovi kao najuspješniji regionalni game developer i publisher, a ove godine se po peti put održava Nordeus Hackathon, najveći godišnji game jam u ovom dijelu Europe. Ove godine Hackathon se održava 12. prosinca u Beogradu, za nešto manje od mjesec dana.

Nordeus Hackathon inicijalno je zamišljen kao natjecanje namijenjeno svim game developerima bez obzira na razinu stručnosti, ove godine Nordeus primarno traži prijave profesionalaca iz etabliranih nezavisnih studija ili poznate međunarodne developere.

Mislite da ste to vi? Nordeus Hackathon izabrat će pobjednike s obzirom na njihovu kreativnost, timski rad, snalažljivost i znanje. U Hackathonu je ukupno pet kategorija, a nagradni fond trebao bi biti najveći do sada.

“Tražimo talente, najbolje od najboljih u svim dijelovima game developmenta. Organizacijom ovog game jama developerima nudimo mogućnost da se izraze na najbolji mogući način. Tako u isto vrijeme i podržavamo regionalnu industriju igara i njezin razvoj”, rekao je Nordeus CEO Branko Milutinović.

IMG_2218

Nordeus na Reboot infoGameru!

“Ove godine na Reboot infoGameru promoviramo sâm Hackathon, fokus nam je promovirati ga kod postojećih indie timova kako bi se oni prijavili i sudjelovali. Dosta ih je zainteresirano za Hackathon, dolaze se informirati na štand i družimo se, super je”, rekla nam je Sandra Tanacković iz Nordeusa.

Svakog dana u 14 sati Nordeus predstavljaju Hackathon na glavnom stageu i dijele nagrade, ako vas zanima još. Naravno, Nordeus su svaki dan na sajmu i za sva dodatna pitanja, druženje, igranje stolnog nogometa i ostalo javite im se na štand u paviljon 8a!

Ako ste game developer ili studio, za Hackathon se možete prijaviti na Nordeusovoj web stranici. Rok za prijavu je 23. studeni.