Ponuda zaista odličnih i značajnih igara dostupnih svim vlasnicima pretplate na servis Xbox Game Pass iz mjeseca u mjesec postaje sve bolja i bolja, a nakon što je u travnju na tu pretplatu stigao Red Dead Redemption 2, sada znamo da u lipnju na Game Pass za PC i Xbox One dolazi i No Man’s Sky.

Naravno, Red Dead Redemption 2 nije posljednja igra koja je stigla na Game Pass od travnja pa do danas, pa se tako No Man’s Sky poznatog nezavisnog razvojnog studija Hello Games pridružuje najnovijim dodacima kao što su Alan Wake, Cities: Skylines i Minecraft Dungeons koje su kroz Game Pass postale dostupne protekloga tjedna.

Vijest o tome da No Man’s Sky u lipnju stiže na Game Pass objavljena je u sklopu dobro poznatog službenog bloga Xbox Wire, putem kojega je osnivač studija Hello Games i direktor igre Sean Murray istovremeno najavio da No Man’s Sky za PC, nakon gotovo četiri godine postojanja na Steamu, u lipnju dolazi i na Microsoft Store.

Točan datum kada tijekom lipnja No Man’s Sky dolazi na Game Pass u ovom trenutku nije poznat te nas ta informacija očekuje uskoro. Dotada, što još sve Sean Murrray ima za reći o njihovoj fantastičnoj SF survival uspješnici (koja se kroz četiri godine postojanja i inicijalno loše prihvaćenosti – uspjela izdići iz pepela kroz hrpu odličnih nadogradnji) – saznajte na ovome linku