“Yeeehaw!”, povikali smo čim smo saznali sretnu vijest da jedna od najboljih igara 2018. godine, ujedno i jedna od najboljih igara trenutne generacije konzola, ovoga svibnja besplatno dolazi na pretplatnički servis Xbox Game Pass. Naravno, radi se o kaubojskoj open world akcijskoj avanturi Red Dead Redemption 2 poznatog studija Rockstar Games.

Ovo nije prva ogromna i značajna igra studija Rockstar Games koja će svjetlo dana ugledati na Game Passu. Samim početkom godine u siječnju tako je na Game Pass stigao i GTA V, koji će taj pretplatnički servis, nažalost, napustiti istog dana kad na njega stigne Red Dead Redemption 2.

Ukoliko posjedujete Xbox One i pretplatu na Game Pass, a još uvijek nekim čudom niste na njemu zaigrali GTA V, predlažemo da to učinite što prije, jer Red Dead Redemption 2 umjesto njega na Game Pass stiže 7. svibnja, što je, u trenutku pisanja ove vijesti, za točno dva tjedna.

Vijest o dolasku Red Dead Redemptiona 2 objavljena je putem službenoga Xbox bloga, na kojemu je istaknuto da se ovo odnosi isključivo na Game Pass za konzolu, ne i za PC.