Dosad najveća i najopsežnija nadogradnja za No Man’s Sky, zvana BEYOND napokon je dobila službeni datum izlaska, a stiže već ovoga mjeseca i to za manje od dva tjedna u trenutku pisanja ove vijesti!

Radi se o nadogradnji koja je najavljena u ožujku ove godine, a sa sobom donosi sve ono što je No Man’s Sky prema mnogima trebao imati kad je izašao prije sad već tri godine. Naravno, prva od tih stvari, zbog koje No Man’s Sky sada ide još dalje nego što je otišao prošle godine uz nadogradnju NEXT, je sveobuhvatni i gotovo pa MMO-ovski multiplayer, društvena komponenta i suradnja igrača.

BEYOND će, prema riječima tvorca Seana Murraya i njegovog studija Hello Games, drastično promijeniti način kako će igrači istraživati svemir, kao i utjecati direktno na dinamiku same igre, a igrače će “osnaživati” i poticati na suradnju širom čitavog univerzuma. Sastojat će se od tri ogromna updatea koji svi zajedno izlaze u jednom velikom. Ono što je najbitnije jest da za BEYOND neće biti potrebna nikakva pretplata (misleći na PS Plus i Xbox Live Gold), neće sadržavati mikrotransakcije te će biti potpuno besplatna za sve koji već od prije posjeduju igru.

Također, krajem ožujka ove godine pisali smo o tome kako je najavljeno da No Man’s Sky dobiva podršku za PSVR, a to sada, zajedno s ogromnom nadogradnjom BEYOND postaje stvarnost. No, neće biti samo za PlayStation putem headseta PSVR, već će podrška za VR na isti dan biti omogućena i na PC-ju kroz headset HTC Vive. Ukoliko ste ponosni vlasnik VR headseta, u službenom videu objavljenom u ožujku pogledajte kako će igra izgledati (hint: ne, ne radi se o zasebnom kratkom iskustvu, već cjelokupnoj igri prenesenoj u VR, bez ikakvih nedostataka u odnosu na standardnu igru).

No Man’s Sky BEYOND stiže već 14. kolovoza za PC, PlayStation 4 i Xbox One, stoga ukoliko dosad još uvijek niste uskočili u igru, sada je idealno i najbolje vrijeme da ju konačno zaigrate.