Prije dva dana otvoreno je digitalno izdanje Tokyo Game Showa, prikladno nazvano Tokyo Game Show 2020 Online, a Square Enix je drugi dan eventa iskoristio da nam pruži više informacija o redizajniranom naslovu NieR iz 2010. godine. Nova verzija igre najavljena je još krajem ožujka ove godine, a nosi pomalo čudan naziv: NieR Replicant ver.1.22474487139… 

Riječ je o moderniziranoj verziji originalne igre i prequelu poznatijeg NieR: Automata iz 2017. godine, koji je prodan u više od 4.5 milijuna primjeraka diljem svijeta.  Na novoj verziji radi originalna postava, a poznati skladatelj Keiichi Okabe iz studija MONACA nanovo je snimio cijeli soundtrack.

Za prednarudžbu je dostupno izdanje White Snow Edition koje donosi igru na PC-ju, PlayStationu 4 ili Xboxu One, te “Lunar Tear” Collector’s Box, Steelbook Case s ilustracijama Koda Kazume, ekskluzivan Pin Badge Set, Script Set sa sedam knjiga na engleskom koje sadrže in-game skripte i Soundtrack CD Set na dva diska.

Square Enix je tijekom eventa najavio i da će NieR Re[in]carnation, prva mobilna igra serije NieR, iza koje stoji razvojni studio Applibot, stići na tržišta u Europi i Sjevernoj Americi.

NieR Replicant ver.1.22474487139… izaći će 23. travnja 2021. godine na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.