Krajem listopada pisali smo o novom DLC-u za veoma lijep i odlično ocijenjen RPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Tada nam je izdavač Bandai Namco rekao što razvojni tim Level-5 priprema uz obećanje da će nam uskoro znati reći više o cijeni i datumu izlaska.

Danas smo napokon dobili nove informacije koje uključuju prvi trailer u kojemu možemo vidjeti sve novosti, kao i datum izlaska. The Lair of the Lost Lord moći ćemo zaigrati već ovog tjedna, točnije u četvrtak 13. prosinca, ali još uvijek ne znamo po kojoj će se cijeni ovaj DLC prodavati. Ako imate Season Pass, koji košta 19,99 eura, moći ćete automatski preuzeti nove sadržaje čim postanu dostupni, a svi ostali će morati pričekati četvrtak za saznati koliko će ih nove avanture kralja Evana i šarolikog društva koštati.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom izašao je 23. ožujka za PC i PlayStation 4 te je podjednako oduševio kritičare i igrače. Ako ste zainteresirani, na Steamu se nalazi verzija za računala, dok se ona za PS4 krije u PSN trgovini. Sve druge informacije je izdavač objavio na službenim stranicama.