Kompanija Truly Exquisite, koja se reklamira kao “glavni britanski brend luksuznih personaliziranih proizvoda”, najavila je da će u svojoj ponudi imati i next-gen konzolu PlayStation 5 te pripadajući kontroler.

U samoj vijesti ne bi bilo apsolutno ništa čudno da ta kompanija nije poznata po svojim luksuznim verzijama vrhunskih proizvoda, pa su stoga svojim “malo bogatijim” kupcima odlučili ponuditi i konzolu PlayStation 5 u potpunosti optočenu zlatom. I to ne bilo kakvim zlatom! A, ne ne! Kupce čeka 24-karatno zlato, na tržištu poznato i kao čisto zlato.

Kako bi se budući vlasnici osjećali uistinu posebno i jedinstveno, kompanija poručuje da im je u planu pozlatiti svega stotinjak konzola. Ali to ionako nije nešto čime bi se “običan puk” trebao zamarati. Cijena i dalje nije poznata, ali pogledom na njihovu web stranicu možemo biti sigurni da nas (tj. njih) čeka doista paprena cijena. Trenutno je na stranici moguće pronaći više verzija 24-karatnog iPhonea X po prosječnoj cijeni od 20-ak tisuća kuna.

U promotivnom videu kojeg su objavili zanimljivo je za primijetiti da će konzola biti vani u prosincu ove godine. Što se i poklapa sa Sonyjevom najavom izlaska za Božić.