Malo tko nije čuo za popularne Wormse, serijal koji nam je kroz godine pružio više od dvadeset igara na desetak različitih platformi. Upravo taj serijal ove godine navršava 25. godišnjicu, te je tom prilikom najavljena igra Worms Rumble!

Worms Rumble stiže u posve novom obliku, dosad krajnje netipičnom za ovaj poznati turn-based taktički serijal. Razvojni studio još je početkom ožujka ove godine najavio da se pripremimo na crve kakve još nismo vidjeli, i doista… Ovo su crvi kakve još nismo vidjeli. Kao što je već svima dobro poznato, posljednjih par godina raste popularnost Battle Royale naslova, a novi Wormsi dolaze upravo kao igra tog žanra.

Novu igru serijala karakterizirat će borba u stvarnom vremenu s 32 igrača, a stiže nam i podrška za crossplay igranje. U igru se vraća i customizacija naših omiljenih crvića, pa ćemo ih moći odjenuti u različite kostime, staviti im modne dodatke na glavu, a stižu nam i posebni skinovi za oružja, emocije, različiti glasovi te mnoštvo drugih stvari! Bit će nam dostupna i tri različita moda, Deatmatch, Last Worm Standing i Last Squad Standing, a ostaje za vidjeti što će nam razvojni studio i izdavač Team17 još pripremiti.

Worms Rumble stiže krajem 2020. godine na PC, PlayStation 4 te na PlayStation 5 po izlasku te konzole. Počevši od 15. srpnja na PC-ju će se održati i zatvoreno beta testiranje, a prijaviti se možete putem ove poveznice.