Iako nam je lagano prošlo ispod radara, Microsoft je najavio Xbox Live with Gold listu besplatnih igara za sve pretplatnike na Xbox Live Gold. Kako je to inače svakog mjeseca, igrači dobivaju 4 igre 2 za Xbox One i 2 za Xbox 360.

Ako posjedujete Xbox One, Microsoft vas od 1. do 31. listopada časti s Overcooked! u kojemu se sa svoja 3 prijatelja možete upustiti u kuharsku avanturu ispunjenu akcijom. Pripremajte priloge, skuhajte ih i onda ih poslužite prije nego što vam istekne vrijeme, a valja napomenuti da se igrači trebaju paziti svih zgoda i nezgoda u kojima će se pronaći njihova kuhinja.

Vlasnici Xbox One konzole će od 16. listopada do 15. studenog imati priliku pokupiti još jedan zanimljiv naslov. Naime radi se o Victor Vran naslovu koji će vas silom i prilikom postaviti u ulogu ni manje ni više nego Victora Vrana. Ovaj junak je u slobodno vrijeme lovac na demone koji se ponekad se zna samostalno ili uz pomoć co-op moda sa svojim prijateljima uputiti na pohod u kojemu oslobađa grad Zagoraviju.

Vlasnici Xbox 360 konzola će svoju digitalnu kolekciju obogatiti sa Stuntman: Ignition i Hitman: Blood Money naslovima. Valja napomenuti da su oba naslova igriva i na Xbox One platformi.