Developeri iz razvojnih studija M2H i Blackmill Games napokon su otkrili treću igru multiplayer serijala WWI Game Series. Nakon bojnih polja Verduna iz 2015. godine i Tannenberga s kraja 2017. godine, ove bismo se godine trebali preseliti i na bojišnicu smještenu na teritoriju talijanskog dijela Alpa u povijesnom ratnom spektaklu Isonzo.

Prvi svjetski rat sredinom 1915. godine stigao je i na područje Italije. U dolini rijeke Isonzo (Soče) sukobile su se ratne sile Kraljevstva Italije s jedne strane i Njemačko Carstvo i Austro-Ugarska s druge strane, a upravo će te dvogodišnje sukobe prikazati treća igra serijala WWI Game Series.

Nova igra donijet će nam mod Offensive koji će nas staviti u neke od ključnih povijesnih napadačkih bitaka tog područja, uz ključnu, i za serijal nezaobilaznu stavku realističnog prikaza borbe. Ako ste igrali Verdun i/ili Tannenberg, znate o čemu pričamo. Developeri kao neke od glavnih značajki navode bitke na planini, taktični multiplayer i autentičnu WW1 atmosferu – od lokacija i oružja do glazbe i uniforma.

Isonzo stiže nekad tijekom 2021. godine na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox Series X/S i Xbox One.