Par dana prije službenog izlaska igre Tom Clany’s Ghost Recon Breakpoint, stiže nam i otvorena beta! Nakon što smo početkom ovog mjeseca zaigrali zatvorenu betu, o čemu više možete pročitati ovdje, u razdoblju od 26. – 29. rujna, igra će biti dostupna svim igračima za potrebe posljednjeg testiranja prije službenog izlaska.

Otvorena beta, uz četiri područja koja su bila dostupna u prethodnom testiranju, donosi i dvije nove regije, New Argyll i Infinity. Stižu nam i tri nove misije, ali i potpuno novi PVP mod, kojeg nismo imali prilike isprobati prije 10-ak dana. Riječ je o Elimination modu, koji sadrži četiri mape, Skell Port, PMC Camp, Cold War Bunker i Deserted Harbor.

Izdavač Ubisoft tvrdi da ćemo u otvorenoj beti pronaći implementirane brojne preinake i poboljšanja, a danas tijekom dana objavit će i službenu listu promjena. Sav napredak koji ostvarite, neće biti prenesen u glavnu igru. Međutim, ovo je odlična prilika da se i sami uvjerite koliko je zanimljiv novi Ghost Recon.

Preload igre bit će moguće napraviti već 24. rujna u 12 sati po našem vremenu, dok je sami početak otvorene bete zakazan za 26. rujna u 12 sati. Konačno, testiranje završava 29. rujna u 16 sati. Otvorena beta bit će dostupna na sve tri platforme, PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Službeni datum izlaska je 4. listopada, na gore spomenutim platformama.