Sredinom mjeseca rujna u Velikoj Gorici u centru Panadić sport održat će se veliki turnir u igri eFootball Pro Evolution Soccer 2020 s nagradnim fondom u iznosu od čak 10 000 eura.

Turnir je organiziran u dva formata: 64 grupe po 4 igrača susrest će se u utakmicama 1 na 1, dok će se u utakmicama 2 na 2 susresti po četiri ekipe iz 16 grupa, a organizatori najavljuju da će se sve utakmice održati na čak 30 konzola PlayStation 4 i televizora VIVAX 55″ UHD!  

Prijava na turnir i uplata kotizacije moguća je do 06. rujna, a sami početak turnira zakazan je za 12. rujna u 09:00 sati, dok će pobjednici biti proglašeni isti dan u 21:30 sati.

Svi zainteresirani igrači mogu se prijaviti putem Facebook, Twitter ili Instagram stranice PES Experta. Prijava mora sadržavati ime i prezime sudionika, državu iz koje dolazi, te broj mobitela. 

Natjecatelje i publiku očekuje zabavni park za djecu, hrana i piće po promotivnim cijenama i mnoštvo drugog sadržaja, a za natjecatelje koji dolaze izdaleka osiguran je i smještaj po promotivnim cijenama.

Cijenu kotizacije, postavke utakmica i detalje smještaja možete pronaći na službenoj Facebook stranici eventa. Organizatori poručuju da je na turnir obavezno potrebno ponijeti vlastiti kontroler.