U sklopu treće sezonske propusnice za igru Tekken 7 dobivamo i dvoje novih likova. Nakon što nam je Bandai Namco relativno nedavno u igru ubacio Juliju i Negana, uz treći po redu season pass dolaze nam Zafina i Leroy Smith.

Zafina je egipatska majstorica borilačkih vještina koju smo već imali prilike upoznati u igrama Tekken 6 i Tekken Tag Tournament 2, a ovoga nam puta dolazi u kombinaciji s demonskom lijevom rukom koja nas poprilično podsjeća na kandže glavnog neprijatelja iz igre Tekken 6 – Azazela. Sa Zafinom u ring ulazimo u rujnu ove godine, vjerojatno usporedno s izlaskom season passa.

Leroy Smith je također najavljen kao iskusni majstor borilačkih vještina, a o njegovom smo liku dobili nešto više informacija. Naime, Leroy se prije 50 godina našao usred velikog rata uličnih bandi nakon čega je izgubio svoju obitelj i dom. Idućih par desetljeća nitko nije čuo za njega, a nakon povratka u New York, spreman je za osvetu. Na Leroya ćemo malo pričekati jer stiže nešto kasnije, ali sasvim sigurno do kraja ove godine.

U igru ažuriranjem dolaze i novi potezi za sve likove, napredniji UI, ali i drugačiji prikaz igračevih statsa. Međutim, to nije sve, jer nam još dvoje novih likova, novi featuresi i borbena arena stižu u dva navrata, krajem tekuće godine te početkom proljeća 2020. godine.