Akcijski RPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdom na tržište je izašao krajem ožujka prošle godine. Dosada je dobio dva interesantna velika DLC paketa, a danas je najavljen i treći DLC imena The Tale of a Timeless Tome.

Posljednji DLC bio je The Lair of the Lost Lord, koji je na tržište stigao u prosincu za PC i PlayStation 4, a novi i treći po redu DLC izaći će 19. ožujka također na obje platforme.

Ni no Kuni II

Vijest o trećemu DLC-u stigla je putem službenoga PlayStation bloga, na kojemu nas je danas community menadžer Bandai Namcoa obavijestio kako nas u novom poglavlju ovoga popularnog RPG-a očekuju nove pustolovine, nove misije, novi likovi i svjež sadržaj.

Početna točka ove avanture je misteriozno ukazanje u snu. Ljudi koji su odsjeli u prenoćištu Goldpond tvrde kako ih je u snu posjetio nekakav zagonetni zec. Čuvši tu glasinu, Evan i njegovi prijatelji odluče odsjesti u hotelu kako bi istražili i otkrili ovaj misterij“, stoji u službenome opisu nadolazećeg trećeg DLC-a.

Iz Bandai Namcoa također tvrde kako će nam ovaj DLC donijeti i neke poznate lokacije i likove još iz prve igre Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, a DLC će razotkriti i nerazrješene tajne drugog nastavka.

Osim toga, očekuju nas novi načini borbe i iskorištavanja sposobnosti, kao i nova lokacija zvana Solosseum Slog.