Za sve lovce na zmajeve, legendarna mitska bića i ostale spodobe, pa i za one koje bi se htjeli tako osjećati, Capcom je podario sve vlasnike PS4 konzole s besplatnim Monster Hunter: World probnim periodom.

Kako je ipak samo probni period u pitanju, naime, samo fragment igre odnosno sadržaja je omogućen za sve koji se odluče isprobati, što bi trebalo biti i više nego dovoljno za odluku, kupiti ju ili ne.

Sadržaj koji je dostupan uključuje gotovo sve nadogradnje do Hunter Rank 4/3★ , mogućnost igranja svih osam zadataka, prilagođavanje izgleda lika te Elder Crossing misija. Ancient Forest i Wildspire Waste okruženja su omogućena kroz misije ili kroz jednostavno free-roam opciju. Ono što je svakako bitno za naglasiti jest da sav napredak koji ostvarite unutar besplatnog perioda moguće je prenijeti na kupljenu Monster Hunter: World verziju.

Dok čekate smrznutu Monster Hunter World: Iceblight nadogradnju koja nam stiže 09.06., opremite se kvalitetno unutar besplatnog perioda koji traje do 20.05.

‘Ko se mača laća, posiječe par spodoba, otkine joj rep i zube pa napravi novi mač. Eto. Ostatak informacija pregledajte na službenim stranicama.