Activision i Sledgehammer su podijelili novi trailer za nadolazeću pucačinu koji otkriva kako će izgledati novi multiplayer te da otvoreno beta testiranje kreće ovaj vikend.  

Call of Duty: Modern Warfare III, najnoviji u tekućoj seriji reboota stare trilogije MW, dolazi s obećanjima o novim mehanikama igranja kao i brojnim drugim inovacijama koje bi ovu pucačinu trebale učiniti još atraktivnijom, ali aktualni trailer nažalost baš i ne ističe naizgled nove i uzbudljive promjene. 

Osim toga, najavljena je otvorena beta koja će za vlasnike PlayStationa koji su prednaručili igru započeti u petak, 6. listopada. Za igrače na PS-u koji to nisu učinili beta kreće u nedjelju 8. listopada. Vlasnici prednaručene igre za PC i Xbox moći će je isprobati 12.-13. listopada, a za sve preostale beta započinje 14.-15. listopada. 

U beti će igrači imati priliku isprobati 5 od 16 remasteriranih mapa iz originalnog Modern Warfarea 2 koje dolaze s “novim i moderniziranim” modovima. 

Povratak zloglasnog zlikovca Makarova, misije Open Combat, nove mehanike i gameplay, “najveća dosad” Zombie mapa i još puno toga nas očekuje u novom CoD-u koji stiže 10. studenog.