Na službenom Mirror’s Edge Twitter profilu početkom tjedna osvanula je najava nečeg posebnog, a sada napokon znamo o čemu se radi. DICE i Electronic Arts otvorili su prijave za sudjelovanje u nadolazećoj Mirror’s Edge Catalyst beti. Prijaviti se možete na službenim web-stranicama na kojima se dovoljno prijaviti EA računom i odabrati željenu platformu.

Beta će biti dostupna na sve tri aktualne platforme, no igrači koji žele sudjelovati u PS4 beti morat će imati račun registriran na SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo ili neku drugu veću zemlju, budući da se Hrvatska ne nalazi na listi zemalja u kojima će beta biti dostupna. Ovo ne vrijedi za igrače na PC-ju i Xboxu One, budući da beta na ovim platformama nije geografski ograničena.

Detalji o datumu izlaska ili onome što beta donosi nisu dostupni, dobit ćemo ih kroz nekoliko dana, no umjesto toga dobili smo novi trailer kojeg možete pogledati ispod teksta.

Mirror’s Edge Catalyst u svojoj punoj verziji na europsko tržište stiže 26. svibnja ove godine, a igrači u SAD-u dobit će ga dva dana ranije. Više informacija možete pronaći ovdje.