O nadolazećoj akcijskoj avanturi Marvel’s Avengers kao jednoj od najočekivanijih igara 2020. godine već neko vrijeme nismo dobili nikakve novosti, izuzev odgode izlaska igre na jesen, koja se dogodila na samom početku godine. Posljednji duži gameplay vidjeli smo još prošloga ljeta, a to će sada napokon promijeniti, jer Square Enix i Marvel danas su najavili da nas krajem lipnja očekuje novi prikaz gameplaya.

Pod nazivom War Table, novi livestream gameplaya iz igre Marvel’s Avengers najavljen je za 24. lipnja i to putem novog videa na službenom Marvelovom YouTube kanalu. U videu ekipa iz Marvela, Square Enixa i razvojnog studija Crystal Dynamics očigledno aludira na teškoće usred pandemije koronavirusa te nas sve pozivaju na ponovno ujedinjenje (otuda naziv videa “Reassemble”).

U video najavi streama obećavaju i da nas očekuju novi traileri, detaljni prikaz kooperativnog gameplaya i prikaz story misija. Stoga, zabilježite si datum 24. lipnja u kalendare, kada nam stiže novi pogled na Marvel’s Avengers, a dotada podsjećamo da igra na tržište izlazi 4. rujna 2020. za PC, PlayStation 4, Xbox One i platformu Google Stadia.