Horor avantura Little Nightmares prvi put je prikazana pod nazivom Hunger sredinom 2014. godine. Razvojni tim Tarsier Studios nije pošteno opet prikazao projekt do kolovoza 2016. godine kada se javio i veliki izdavač Bandai Namco koji je objavio da je preuzeo tu ulogu. Tada je igra dobila i novo ime, a s novom smo objavom saznali kada igra izlazi i koliko će koštati.

Little Nightmares izlazi 28. travnja za PC, Xbox One i PlayStation 4, a Bandai je već sada otvorio predbilježbe i najavio dvije verzije igre – običnu digitalnu i onu za kolekcionare koju su nazvali Six Edition te koja ima još figuricu protagonistice veličine 10 centimetara, posebno dizajniranu kutiju, sličice, poster A3 formata i soundtrack.

Igra prati devetogodišnju djevojčicu Six koju su oteli iz doma i zatočili u mjestu punom stvari koje izazivaju noćne more – The Maw. Vaš zadatak je pomoći joj da pobjegne od tamo, a razvojni tim kaže da će vas njihova igra suočiti sa strahovima iz djetinjstva. Ako vam to zvuči privlačno, Little Nightmares možete sada kupiti na Steamu, u PSN i Microsoft trgovinama po cijeni od 19,99 eura, a ispod teksta ćete pronaći novi trailer.