Konzolaška verzija igre World of Tanks prije nepuna dva mjeseca proširena je s velikim dodatkom Modern Armor koji je igračima donio 18 novih tenkova iz druge polovice 20. stoljeća, ugrubo od Korejskog i Hladnog rata pa sve do rata u Afganistanu, a upravo je ta verzija sada dobila novo ažuriranje koje donosi popularnu liniju heroja G.I. Joe.

Jedan od najvećih američkih heroja obogatio je igru s dodatnih 100 levela eksplozivnog sadržaja putem kojeg igrači besplatno mogu osvojiti nagrade kao što su Key Cards, Gold, Silver, Boost Ops, Cobra 2D Premium Commander i tenk T-54 First Protoype te Cobra B.O.A. Skin.

Vlasnici sezonske propusnice dobivaju još bogatije i vrijednije nagrade poput 2D i 3D Duke Commandera te jedan od najnaprednijih borbenih tenkova te franšize – G. I. JOE MOBAT.

Za sve vlasnike najpotpunije propusnice Ultimate Season Pass osigurane su sve nagrade iz prve dvije kategorije uz dodatak Cobra H.I.S.S tenka i Cobra 2D i 3D Commandera.

G.I. Joe Multi-Ordinance Battle Tank (M.O.B.A.T.) pravo je čudovište na bojištu.

Nova sezona dostupna je do 23. kolovoza na PlayStationu 4 i 5 te na Xboxu One i Xboxu Series X/S, a podržava i cross-play igranje među konzolama.

Za više informacija posjetite službene stranice.