Nestrpljivo čekaš iduću tekmu Hrvatske nogometne reprezentacije? Uključi se na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1, pogledaj našu sutrašnju prognozu nadolazeće utakmice repke u igri eFootball PES 2021 i sudjeluj u brojnim nagradnim natječajima na kojima te čekaju odlične Kviki nagrade!

Koja je tvoja prognoza rezultata utakmice Hrvatska – Češka? Napiši nam u komentarima na Facebook stranici Reboot Online Games Week, a najbrži točan odgovor Kviki će nagraditi fizičkom kopijom igre eFootball PES 2021 (PS4) i Kviki poklon paketom! Vremena za prijavu imaš do sutra (petak, 18.6.) u 15:00h. I ne zaboravi na fejsu lajkati profile Kvikija Reboot Online Games Weeka 😉

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: FacebookInstagramTwitter i Discord.