Team 17 sklapa partnerstva lijevo i desno, pa je tako jedno od novijih ono s razvojnim timom Ghost Town Games i njihovom igrom Overcooked. Radi se o hektičnoj kooperativnoj igri u kojoj ćete spremati razne delicije ili možda poslužiti nešto potpuno nejestivo, a cijelo to vrijeme ćete vikati na osobe koje igraju s vama.

Ako ipak preferirate samostalno igranje, imat ćete i tu opciju, a evo što možete očekivati od igre: kampanju od 28 levela kroz koje ćete pokušati postati najbolji kuhar svih vremena i spasiti ugroženi Onion Kingdom, devet kompetitivnih levela, pregršt raznolikih jela za pripremu, mogućnost biranja između četrnaest kuhara i 11 achievementa.

Overcooked je u izradi za PlayStation 4, Xbox One i PC, a za sve tri verzije su već sada otvorene predbilježbe. Ona za PS4 se nalazi u PSN trgovini, verziju za Microsoftovu konzolu će igrači moći kupiti od 20. srpnja u njihovoj trgovini, dok je za PC standardno zadužen Steam. Trenutno se prodaje po cijeni od 12,79 eura, dok će nakon izlaska biti dostupna za 15,99 eura.