Tek što je na PlayStation Storeu završio Black Friday, osvanuli su novi popusti povodom nadolazećeg blagdana Božića. Nova akcija krije se pod imenom Christmas Deals, a trajat će sve do Badnjaka, 24. prosinca.

U novoj ponudi sniženih igara našli su se većinom naslovi koje nismo imali u prošlotjednoj Black Friday ponudi, ali unatoč tome na službenom PlayStation blogu vidljiva su nezadovoljstva igrača koji tvrde da sniženja nisu toliko “jaka” kao proteklih godina. No, iako su ovogodišnji Christmas Deals popusti većinom na mrvicu starije naslove, popust i dalje znači da ne moramo platiti punu cijenu za naslove koji nisu dijelom naše kolekcije, pa ih svakako nemojte propustiti ako ste u mogućnosti.

Između ostalog, na popustu je odličan open-world horor survival The Forest koji je sada dostupan za 77,99kn, nova akcijska avantura Concrete Genie koja je izašla prije svega 2 mjeseca, dostupna je za 149,90kn, dok ćemo za Fallout 4 odvojiti samo 45,99kn. Popularna indie avantura Journey snižena je za 73% pa sada košta samo 29,99kn, a pronašli smo i odličan Assassin’s Creed IV Black Flag za 45,99kn.

Klik na fotku vodi na službene PlayStation Store stranice!