Poznati izdavač Bandai Namco usred sajma E3 2019 napokon je objavio službeni datum kada očekivani Souls-like akcijski RPG Code Vein izlazi na tržište, no tada, iako je bilo poprilično izvjesno, još uvijek nismo sa stopostotnom sigurnošću znali hoće li PC verzija svjetlo dana ugledati na Steamu ili nekoj drugoj platformi. Danas su sve sumnje uklonjene, te su upravo putem Steama osvanule prednarudžbe za Code Vein. Tako igru od danas napokon možete na Steamu dodati na svoju wishlistu, a ukoliko se već sada odlučite za kupnju u fazi prednarudžbe, dostupne su dvije verzije: standardna i Digital Deluxe.

Naravno, prednarudžbe su istovremeno krenule i na druge dvije platforme, a to su PlayStation 4 i Xbox One, odnosno putem PS Storea i Microsoft Storea, dok su dosada prednarudžbe za obje konzole bile dostupne isključivo preko stranice izdavača Bandai Namcoa.

Što se, pak, tiče izdanja igre dostupnih za prednarudžbu, standardno izdanje po cijeni od 50 eura (60 eura na konzolama) sadrži osnovnu igru i tri ekskluzivna pre-order bonus predmeta (radi se o in-game predmetima: God Eater 3 Weapon Collaboration, Blood Veil Ogre: Venous Claw i kozmetičkom setu Reserved Bloodkin).

Ukoliko se, pak, odlučite za Digital Deluxe izdanje igre, po cijeni od 70 eura (80 eura Xbox One, 85 eura PlayStation 4) uz sve gore navedeno dobit ćete i kompletni Season Pass, zatim posebni season pass bonus skin za kompanjonku Miu (Alternate Mia Set), kao i bonus Accessory Set: Insatiable Bloodthirst.

Podsjetimo se: Code Vein izlazi 27. rujna 2019. godine i to za PCPlayStation 4 i Xbox One, a ranije tijekom današnjeg dana pisali smo i o potpuno novom “behind the scenes” videu, koji nam pobliže objašnjava kako i zašto su se, za razliku od studija FromSoftware i njihovih Souls-like igara, iz Bandai Namco Studiosa odlučili u svoju igru Code Vein implementirati NPC kompanjone koji će vas pratiti posvuda.