Mosaic je jedna od onih igara koje sve adute ulažu u mračnu atmosferičnu priču uz simplističke ali interesantne nadrealne vizuale, kojima će vas duboko dirnuti i pokušati poučiti nečemu o životu, pritom oštro kritizirajući naše moderno društvo. Igra na tržište napokon izlazi 5. prosinca, a ususret tome danas je napokon dostupna za prednaručivanje za PC putem Steama.

U aktualnom časopisu Reboot broj 65, koji je trenutno na kioscima, u rubrici HYPE možete pročitati sve što znamo o igri Mosaic te provjeriti zašto smo na nju definitivno nabrijani i što od nje očekujemo, nakon što smo imali priliku odigrati preview verziju igre prošloga mjeseca. Ukoliko ste pratili velike press konferencije tijekom sajma E3 2019, možda je i vas dodatno nabrijao tada novi trailer prikazan tijekom Microsoftove press konferencije.

Ukoliko niste ugrabili novi broj časopisa Reboot i niste još saznali o čemu se radi u igri, tome će pomoći i novi službeni trailer objavljen povodom početka pretprodaje igre na Steamu. U opisu trailera studio Krillbite i izdavač Raw Fury igru opisuju ovako: “Mračna nadrealna i atmosferična avantura o urbanoj izolaciji i strahu od toga da ste djelić u ogromnoj mašineriji koju ne razumijete“. Mi se s opisom slažemo, a ako to zvuči kao nešto što vas zanima, igru na Steamu možete prednaručiti putem ovoga linka.