Na internet su sletile prve snimke reboota popularnog Biowareovog RPG-a Star Wars: Knights of the Old Republic pod nazivom Apeiron. Ovaj KOTOR reboot kojeg u potpunosti rade obožavatelji originalne igre pokazuje RPG iz 2003. u novom, vizualno impresivnijem svjetlu zahvaljujući Unreal 4 engineu.

Razvojni tim za Aperion ustupio je snimke igre YouTuberu MrMattyPlays, koji je objavio četverominutni video koji prikazuje četiri područja iz igre: gornji i donji Taris, početno područje na svemirskom brodu Endar Spire, i Anchorhead, grad na Tatooineu.

Frame-rate nije baš nešto, ali MrMattyPlays uvjerava svoju vjernu publiku da je build iz prve ruke i više nego vizualno impresivan.

Osim grafički, Apeiron donosi i neke novotarije glede gameplaya: pogled je iz prvog lica umjesto iz trećeg, a borba nije više na poteze nego se čini da se odvija u stvarnom vremenu. Doduše, ovo je pre-alpha tech demo, tako da se sve to može promijeniti do konačno izlaska igre.

Nikada nećete morati izdvojiti niti kunu da odigrate KOTOR Apeiron, ali developeri planiraju početi prihvaćati donacije u doglednom vremenu. Disney izgleda još nije tražio gašenje projekta.

Apeiron nema definiran datum izlaska, ali ako želite pridonjeti njegovom razvoju, pogledajte otvoreni poziv za pomoć u developmentu.