Iščekivanje je gotovo jer je Death Stranding prije dva dana, izlaskom na konzoli PlayStation 4 napokon ugledao svjetlo dana. Na igru, iza koje stoji Hideo Kojima i njegov Kojima Productions, čekali smo još od Sonyjeve službene najave tijekom sajma E3 2016, na kojem nam je prikazan trailer u trajanju od tri minute. Trailer nam nije otkrio puno, dapače, otkrio je vrlo malo detalja, ali sasvim dovoljno da nas zainteresira za igru.

Nedavno smo saznali i da Death Stranding ipak nije ekskluzivan naslov za PlayStation 4 već ćemo ga na ljeto iduće godine zaigrati i na PC-ju. Čim je Kojima i službeno potvrdio dolazak igre na PC, postavilo se pitanje na kojim će platformama igra biti dostupna, a sada je napokon i to otkriveno. Izdavačka kuća 505 Games ovaj naslov dovodi na Epic Games Store i Steam!

Death Stranding moguće je prednaručiti već danas, ako kliknete na gore spomenute online trgovine, a čini se da barem zasad nema dodatnog sadržaja kojeg ćete dobiti ako pri odabiru pružite prednost jednoj od te dvije platforme. Uzmite u obzir da još uvijek nema službenog datuma izlaska na PC-ju.

Veliku recenziju Death Strandinga moći ćete pročitati u idućem broju časopisa Reboot koji stiže na kioske u narednim danima!