Kingdom Come: Deliverance izašao je početkom veljače prošle godine nakon dugo godina razvoja. Ovaj srednjovjekovni RPG usmjeren je na realizam, a razvojnom timu Warhorse Studios je u samo par dana nakon izlaska premašio brojku od 500 tisuća prodanih primjeraka.

Nakon osnovne igre, tim se najprije morao baviti izdavanjem zakrpi za dorađivanje igre i ispravljanje solidne količine bugova, da bi se nakon toga bacili na izradu dodatnih sadržaja. Igra je do sada dobila dva velika DLC-a: prvi je stigao početkom srpnja, a drugi sredinom listopada. Sada je došao na red treći, imena Band of Bastards, u kojem će grupa plaćenika morati riješiti problem razbojnika koji su se pojavili u regiji.

Band of Bastards stiže u Kingdom Come: Deliverance 5. veljače, a istog će dana postati dostupan na sve tri platforme na kojima možete igru zaigrati – PC, PlayStation 4 i Xbox One. Sljedeći dodatak, A Woman’s Lot, možete očekivati sredinom ove godine. Trailer koji kratko prikazuje novi dodatak možete pogledati ispod teksta, a ako želite saznati po čemu se ovaj RPG razlikuje od ostalih u žanru, službene stranice će vam to pokušati dočarati.