Marvel’s Spider-Man mete konkurenciju zadnjih par dana. Recenzije igre su izvrsne, memeovi su fantastični, ali jedna priča je vjerojatno iznad svih.

Cijela stvar kreće još tamo u svibnju, kad je fan po imenu Tyler Schultz tweetao Insomniacu, pitajući ih hoće li mu pomoći u prosidbi njegove cure s kojom je u vezi pet godina.

Insomniac je odgovorio da može, ako se može strpiti do 7. rujna. Naravno, Tyler se neznajući ukleo, odgovorivši da su u vezi pet godina, pa da se može strpiti do rujna.

Spider-Man je imao svoj launch prošlog petka, ispunio ogromna iščekivanja, a Insomniac je ispunio svoje obećanje i u igru stavio prosidbu, što možete vidjeti na slici ispod.

Schultz se jučer obratio preko svog Youtube profila da se zahvali Insomniacu i objasni što se dogodile između njega i izvjesne Maddie.

Gospodin Schultz navodi da je veza od pet godina između njega i Maddie pukla par tjedana prije izlaska igre, te da gospođica sad hoda s njegovim bratom, što je u isto vrijeme i tragično i urnebesno. Isto tako, navodi da njegova bivša djevojka nije ni htjela biti zaprošena preko easter egga u videoigri.

Jacinda Chew, art director u Insomniacu je tweetala da bi htjeli promijeniti znak preko patcha i moli ljude ako imaju kakav prijedlog da slobodno predlože.
Pa eto, ako imate ikakvu želju da zaprosite djevojku preko vruće PS4 ekskluzive, slobodno se obratite Jacindi!