Tom Clancy’s The Division 2 izlazi za nešto više od mjesec dana – točnije, 15. ožujka, a protekloga vikenda svi oni koji su prednaručili igru, imali su priliku isprobati ju u sklopu privatnog beta testiranja. Spomena o bilo kakvoj otvorenoj beti od Ubisofta dosada nije bilo, sve dok jedan od članova razvojnoga studija Massive Entertainment nije slučajno putem twitch streama potvrdio njezino postojanje.

Naime, u svrhu promocije, ekipa iz Ubisofta i Massive Entertainmenta prije tri dana je krenula s 24-satnim livestreamovima igre putem službenoga Division twitch kanala, a tijekom jednog od streamova pokrenula se rasprava o bugovima na koje igrači mogu naići tijekom privatne bete.

Popravit ćemo to za otvorenu betu, jer je naporno“, naveo je jedan od developera govoreći o bugu koji onemogućuje isključivanje opcije poziva drugih agenata, nakon čega je uslijedilo nekoliko trenutaka tišine. Moment u kojem je član razvojnog tima odao tajnu o postojanju otvorene bete možete pogledati u nastavku.

Treba također napomenuti da, iako Ubisoft zasada još uvijek nije službeno najavio otvorenu betu, njezino postojanje i ne treba čuditi, jer je i prvi nastavak igre imao zatvorenu i otvorenu betu u razmaku od nekoliko tjedana.

Kada će Ubisoft potvrditi otvorenu betu i u kojem periodu će se odvijati, ostaje vidjeti, s obzirom da The Division 2 izlazi 15. ožujka.

Dotada, u nastavku možete pogledati i snimku našeg livestreama tijekom kojega smo igrali The Division 2 privatnu betu prošloga petka.