Prije točno tri dana, odnosno 12. travnja, napravili smo još jedan u nizu velikih koraka za Reboot te smo se bacili u podcast vode. Rebootcast Episode 0 je početak našeg video podcast serijala kojeg ćemo izbacivati na tjednoj bazi i u kojem ćemo pričati o svim aktualnostima iz svijeta videoigara. Naš novinarski tim čine članovi Rebootove redakcije (Vida, Matko i Luka), a u idućim epizodama zasigurno će se ukazati i neki drugi, usudili bi se reći i kultniji članovi Reboot tima.

Osim podcasta, na našem YouTube kanalu (Reboot magazine) uskoro ćete moći naći i razne unboxing videe ili odkutijavanja, kako ih mi zovemo od milja. Također, u skorije vrijeme očekujte i  Let’s Playeve, tjedne preglede vijesti i još svakakve formate koji nam padaju na pamet u gluha i nagluha doba noći i dana.

Želimo čuti i vaše mišljenje stoga nam slobodno ostavljajte pitanja, komentare, konstruktivne kritike ukoliko ih imate, teme o kojima želite da raspravljamo, itd. Ukoliko ste vrsta osobe koja se pretplaćuje i lajka stvari po YouTube pozivamo vas da to učinite i za Rebootcast, a ako nemate potrebu za tim onda nas samo gledajte i uživajte u našim milozvučnim glasovima.  I naravno, hvala svima onima koji su nam pomogli da dođemo do 1000 pregleda naše eksperimentalne epizode 0.

Gledamo se za koji dan u Epizodi 1, Bojno Polje Škorpion, u kojoj ćemo pričati o Microsoftovom Project Scorpiu, Remaster izdanjima igara i Star Wars Battlefrontu 2. Srdačan pozdrav, i do gledanja.