Početkom studenog prošle godine izašao je Hand of Fate 2, nastavak na prilično dobro prihvaćen spoj kartaške igre i RPG-a. Kao i original, drugu igru su igrači objeručke prihvatili, a razvojni tim Defiant Development ubacio je neke novosti. Nakon izlaska igre nastavili su na njoj raditi, pa je tako ona od sada dobila četiri besplatne nadogradnje i jedan DLC.

Sada je stigla vijest o izlasku novog DLC-a kojeg je tim nazvao The Servant and the Beast. On uključuje novu kampanju u kojoj glavni junak sklapa pakt s beštijom koja mu pomaže pobjeći iz borbi u zamjenu za krv. Veles the Shadow Beast joj je službena titula, a osim što ćete joj morati plaćati danak krvlju pratit će vas na avanturama. “The Servant and the Beast je uzbudljivo novo poglavlje u sve većoj priči koju obuhvaća Hand of Fate 2. Kada se igrače vrate i upoznaju s Velesom i zapute na novu avanturu dočekat će ih najambiciozniji i najopsežniji DLC do sada”, kaže razvojni tim.

Osim DLC-a za kojeg će igrači morati izdvojiti nešto manje od 6 eura, stigla je i besplatna nadogradnja Combat Reforged koja, kako joj naziv kaže, mijenja borbeni sustav u igri. Uz mijenjanje starih i dodavanje novih mehanika, tim je balansirao neprijatelje i opremu, zbog čega smatraju da je sada najbolje vrijeme za uskočiti u igru.

Hand of Fate 2 dostupan je za PC, Xbox One, PlayStation 4 i Switch, dok su DLC i nadogradnja dostupne na svim platformama osim Nintendovoj. Oni koji se igraju na Switchu pristup novim sadržajima trebali bi dobiti uskoro. Ispod teksta možete pogledati trailer za nove sadržaje, dok ćete sve druge informacije o igri pronaći ovdje.