Ljubitelji avantura, radujte se. Danas je izašao prvi trailer za Finding Paradise, drugi nastavak takozvanog Sigmund Corp. serijala igra.

Autor igre Ken Gao mnoge je već oduševio s To the Moon, dirljivom pričom o kopanju po tuđim sjećanjima s fascinantnim scenarijem i dojmljivom glazbenom podlogom koju je sam skladao.

Finding Paradise nastavit će priču o doktorima za sjećanja tamo gdje je prošla igra stala, ali će funkcionirati i kao samostalna epizoda bez previše narativnih veza s prethodnom igrom. “Pacijent” će ovoga puta biti Colin, glavni lik minijaturne igre/priče A Bird’s Story, koja je izašla 2014. kao mali međukorak između To the Moon i Finding Paradise.

Trailer se sastoji od statičnih slika igre i dijelića glazbe koji nam daju do znanja da vjerojatno neće biti previše razlike u audiovizualnoj kvaliteti igre, što ne mora biti loša stvar. Dapače, Gao je već iskoristio priliku da se našali na račun nedostatka vizualnih inovacija:

Izlazak igre najavljen je za kraj godine ili početak sljedeće, ali uvijek iskreni Gao odmah je izjavio da “poznajući njega, igra će vjerojatno izaći u 2017.”