Insomniac Games jučer je čvrsto potvrdio da će novi Marvel’s Spider-Man 2 kojeg očekujemo ove jeseni, biti “epsko singleplayer iskustvo i neće imati co-op kako su pojedini pretpostavljali. Studio je na svojem Twitter profilu na pitanje jednog od fanova, hoće li igra biti co-op, vrlo izravno odgovorio negacijom i potvrdio da se radi o solo iskustvu.

Međutim, poznato je da će se u najnovijem dijelu pojavljivatiPeter Parker i Miles Morales u svojim Spider-Man personama, stoga nije toliko čudno što su se javile glasine koje sugeriraju da bi igra mogla biti kooperativne prirode. Ipak, Insomniac je tiho potvrdio da se, kao i u uspješnici iz 2018. godine, radi o singleplayeru. 

Činjenica da igra očigledno neće podržavati co-op iskustvu, a u njoj će se pojavljivati dva Spidermana, možebitno sugerira na dvostruku kampanju u kojoj će igrač mijenjati uloge. Insomniac, dakako, nije službeno potvrdio ni demantirao ovu teoriju.

Sony PlayStation sutra održava novi prikaz PS5 i PS VR2 igara na kojem bismo, između ostalog, mogli saznati neke nove informacije o nadolazećem Spider-Manu.