Prošli tjedan iznenadio nas je s čak četiri nove igre, jednim portom na PC i PlayStation 5 te ekskluzivnom kolekcijom dvije igre sa svih šest ekspanzija za PlayStation 5. Zaigrali smo Destruction AllStars, Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, Blue Fire, NUTS i Nioh 2 – The Complete Edition te The Nioh Collection, o kojima možete više doznati na poveznici s prošlotjednim igrama koje izlaze. Ovoga tjedna na repertoaru će nam se naći Little Nightmares 2 i Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

Little Nightmares II – 11. veljače

Nastavak zastrašujuće atmosferičnog puzzle platformera iz 2017. godine, donijet će nam i novog protagonista – mladog dječarca po imenu Mono, koji će se naći u svijetu iskrivljene i mračne stvarnosti, s brojnim zastrašujućim likovima i strašnijom atmosferom nego u originalnoj igri, ali i novim zanimljivim zagonetkama. Prva dva levela Little Nightmaresa II zaigrali smo još prije mjesec dana, a ako vas zanimaju naši dojmovi, pogledajte naš video NOĆNE MORE U MINI PAKIRANJU.

Platforme: PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch
Razvojni studio: Tarsier Studios
Izdavač: Bandai Namco Entertainment
Cijena: 29.99 eura

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – 12. veljače

Nakon kritički hvaljenog Super Mario 3D Worlda iz 2013. godine, koji je originalno izašao za Wii U, stiže nam unaprijeđena verzija igre s brojnim novim dodacima – Super Mario 3D World uz dodatak nove kampanje Bowser’s Fury. Port na Switch igračima će donijeti online multiplayer, opciju hvatanja screenshotova, Amiibo funkcionalnost i mogućnost igranja levela Captain Toada do 4 igrača, ali i brojne druge novosti. Vrijeme je da Mario i ekipa u free roamu ponovno spase svijet… ovoga, Sprixie Kingdom!

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Cijena: 59.99 dolara