Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje rubrike u svemiru – IGRE KOJE IZLAZE!

U posljednjih 7 dana smo zaigrali mnoštvo zanimljivih igara – posjetili smo planet Mars u igri Red: Faction Guerrilla Re-Mars-tered edition na Nintendo Switchu. U isto vrijeme, na istoj konzoli smo pokušavali saznati što je točno ostalo od Edith Finch dok smo na ostalim, “kućnim” platformama pratili priču djevojke Kay u Sea of Solitude. Sve u svemu, mogli bismo reći da smo prošli tjedan proveli odlično, a ako vas zanima kakve nas avanture na ekranima očekuju idući tjedan, odgovor možete pronaći u nastavku!

SAIRENTO – 9. srpanj

Ako vas pojmovi cyberpunk, ninja, mač, oružje i cyber ninja čine uzbuđenima, SAIRENTO je igra za vas! Naime radi se o VR igri koja se na platformi PC pojavila početkom prošle godine, a za samo 2 dana stiže na platformu PlayStation VR. Osim što vam ova igra može dostaviti osjećaj cyber ninje i skakutanja oko neprijatelja s raznolikim oružjem u slow motionu, igra će vam pružiti ogroman skill tree i priču akcijskog filma!

Platforme: PlayStation VR
Razvojni studio: Mixed Realms, Swag Soft
Izdavač: Mixed Realms Pte Ltd
Dostupno na: PS Store
Cijena: 40 eura

Blazing Chrome – 11. srpanj

Ako u vašoj kolekciji igara nedostaje klasična “run ‘n’ gun” igra, Blazing Chrome bi mogla biti iduća igra u kojoj ćete uživati. Pokraj zanimljive priče u kojoj su roboti zavladali svijetom, igra će vam omogućiti da ju odigrate uz još jednu osobu na istom ekranu, a sve to na konzolama trenutne generacije!

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: JoyMasher
Izdavač: The Arcade Crew
Dostupno na: Steam, PS Store, Xbox Store, Nintendo eShop
Cijena: 17-20 eura

Dragon Quest Builders 2 – 12. srpanj

Dugoočekivani nastavak veoma cijenjenog serijala Dragon Quest Builders ovoga tjedna stiže na zapadno tržište! Priča počinje nedugo nakon događaja koji su se odvili u igri Dragon Quest II te se fokusira na grupu zvanu Children of Hargon. Ono što će razveseliti sve obožavatelje serijala jest mod co-op za do 4 igrača!

Platforme: PlayStation 4, Nintendo Switch
Razvojni studio: Omega Force, Square Enix
Izdavač: Square Enix
Dostupno na: PS Store, Nintendo eShop
Cijena: 60 eura