Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Prošloga smo tjedna na platformi Nintendo Switch zaigrali 51 Worldwide Games, kolekciju od čak, ne bi ste vjerovali, 51 društvene igre. Također, na Nintendo Switchu smo napokon posjetili Sunčev sustav Halcyon u nevjerojatnoj RPG igri The Outer Worlds. Pokraj svega toga, na platformi PC smo zaigrali Command & Conquer Remaster Collection, a najviše smo vremena proveli u punom izdanju kompetitivne 5v5 pucačine Valorant. U nastavku teksta saznajte što sve novoga možete zaigrati u idućih 7 dana!

SAMURAI SHODOWN – 11. lipanj

Iako je reboot “blade-wielding” fighting igre SAMURAI SHODOWN na tržište za platforme PlayStation 4 i Xbox One stigao sredinom prošle godine, od ovoga četvrtka, vlasnici platforme PC mogu uživati u svim kompetitivnim blagodatima ove igre! 

Platforme: PC
Razvojni studio: SNK
Izdavač: SNK
Cijena: 50 eura

Beyond Blue – 11. lipanj

Beyond Blue je narativna singleplayer avantura koja će vas odvesti u samo srce oceana na našem planetu kako bi istražili što se sve nalazi u tim nevjerojatnim dubinama. 

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: E-Line Media
Izdavač: E-Line Media
Cijena: trenutno nepoznata

Ostranauts – 11. lipanj

Ostranauts je “noir spaceship-life” simulator koji će vam omogućiti da dizajnirate svoj jedinstveni svemirski brod te u njega postavite posadu koja će imati svoje fizičke i emocionalne potrebe. Kako bi igra bila što imerzivnija, imat ćete priliku koristiti sve prostorije i detaljne kontrolne panele vašeg broda, a glavni cilj će vam biti upravljati s posadom i brodom kako bi izbjegli bankrot ili nešto gore.

Platforme: PC
Razvojni studio: Blue Bottle Games
Izdavač: Modern Wolf
Cijena: trenutno nepoznata