Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna na hibridnoj platformi Nintendo Switch zaigrali treću igru serijala Sniper Elite, a na drugim platformama, svoje vrijeme smo provodili igrajući Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint i novu, dugoočekivanu Destiny 2 ekspanziju Shadowkeep. Što ćemo zaigrati ovoga tjedna? Saznajte u nastavku!

We Were Here Together – 10. listopad

We Were Here Together je co-op avantura ispunjena puzzlama koja će vas odbaciti u samu srž pustinje ispunjene snijegom – Antarktiku. Cilj vas i vašeg partnera će biti spasiti posadu koja se izgubila za vrijeme istraživanja, a uz sve to, pratiti će vas veoma misteriozna priča!

Platforme: PC
Razvojni studio: Total Mayhem Games
Izdavač: Total Mayhem Games
Cijena: Trenutno nepoznata

 

Deliver Us the Moon – 10. listopad

Deliver Us the Moon je SF triler postavljen u apokaliptičnu budućnost u kojoj su svi resursi na Zemlji iskorišteni. U ovoj igri preuzimate ulogu astronauta koji je poslan na mjesec kako bi spasio čovječanstvo. Valja napomenuti da je ova igra najavljena i za konzole te će izaći iduće godine.

Platforme: PC
Razvojni studio: KeokeN Interactive
Izdavač: Wired Productions
Cijena: Trenutno nepoznata

Pine – 10. listopad

Ovoga tjedna, pokraj igre koja će vas postaviti u budućnost imamo i igru koja će vas ubaciti u prošlost! Pine je avantura smještena u otvoreni svijet Albamare u kojoj preuzimate ulogu Huea – mlade osobe koja proživljava svijet u kojemu ljudi nisu na samom vrhu hranidbenog lanca!

Platforme: PC, Nintendo Switch
Razvojni studio: Twirlbound
Izdavač: Kongregate
Cijena: Trenutno nepoznata

GRID – 11. listopad

Ovoga tjedna na tržište dolazi GRID – arkadna igra kakvu do sad niste iskusili (tako barem tvrdi razvojni studio Codemasters). U GRID-u možete doživjeti nevjerojatne borbe u kojima ćete sjediti iza volana najpoznatijih jurilica na 4 kotača te se boriti za prvo mjesto u GRID World Series!

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Codemasters
Izdavač: Codemasters
Cijena: 60 eura

Frostpunk: Console Edition

Frostpunk napokon dolazi na konzole! Ako ste slučajno zaobišli ovu igru koja je do sada bila isključivo na platformi PC, radi se o igri koja je smještena u 1886. godinu u kojoj se Zemlja promijenila na gore – postalo je nevjerojatno hladno. U ovakvom svijetu vi preuzimate ulogu osobe koja ima jedan jedini cilj – zbrinuti se za preživjele.

Platforme: PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: 11 Bit Studios
Izdavač: 11 Bit Studios
Cijena: 25-30 eura