Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Prošloga smo tjedna svoje vrijeme proveli uz Trackmaniu, remake igre koja je na tržište originalno stigla već davne 2007. godine, a uz to smo odigrali i Marvel’s Iron Man VR, novu ekskluzivu za platformu PlayStation VR. U nastavku teksta možete saznati koje sve nove igre možemo zaigrati ovoga tjedna!

NASCAR Heat 5 – 7. srpanj

Za sve ljubitelje discipline NASCAR, ovoga utorka na tržište stiže NASCAR Heat 5 koji će vas ubaciti na težak put osobe koja pokušava biti prvak 2020 NASCAR kupa! 

Platforma: PC, XOne
Razvojni studio: 704Games Company 
Izdavač: Motorsport Games
Cijena: 42 eura

F1 2020 – 10. srpanj

F1 2020 će po prvi puta u serijalu svojim igračima omogućiti da kreiraju svoj vlastiti F1 tim s kojime će se utrkivati uz, naravno, službene F1 timove i vozače. Igra će u serijal dostaviti i posve novi split-screen koji će vam omogućiti igranje s drugim igračima na neformalan način.

Platforma: PC, PS4, XOne
Razvojni studio: Codemasters
Izdavač: Codemasters
Cijena: 55 eura

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise – 10. srpanj

Istinski nastavak jedne od najbizarnijih igara, Deadly Premonition, ovoga tjedna stiže na Nintendo Switch! Radnja igre se odvija u 2005. godini, a vi pratite i upravljate FBI agenta Yorka koji posjećuje maleni gradić u New Orleansu kako bi razotkrio misteriozni slučaj serijskog ubojstva.

Platforma: NS
Razvojni studio: Toybox
Izdavač: Rising Star Games
Cijena: 50 eura