Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje rubrike u ovom kraju svemira – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna zaigrali čak dvije nove igre serijala Wolfenstein, na PC su došle dvije igre koje su bile poznate kao ekskluzive za PlayStation – Beyond: Two Souls i Tetris Effect, zaigrali smo definitivno najslađu igru serijala Turok, a na platformu Nintendo Switch je stigao novi, dugoočekivani Fire Emblem – Three Houses. Što ćemo zaigrati idućeg tjedna, kao i uvijek, saznajte u nastavku!

Mutant Year Zero: Road to Eden – 30. srpanj

Ovoga tjedna, taktička avantura Mutant Year Zero: Road to Eden dolazi na našu najdražu i jedinu hibridnu platformu Nintendo Switch. Ono što je ovoj igri privuklo hrpu igrača jest igrina “turn based” bitka uz istraživanje, priču, šuljanje i strategiju koja se odvija u realnom vremenu.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: The Bearded Ladies
Izdavač: Funcom Oslo
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 45 eura

Forager – 30. srpanj

Forager je slatka 2D igra koja sadrži otvoreni svijet te je inspirirana vašim najdražim istraživačkim, farmerskim i crafting igrama. Razvojni studio tvrdi da ćete u ovoj igri naučiti kako je to početi od ničega i napraviti svoje pravo malo carstvo.

Platforme: PlayStation 4, Nintendo Switch
Razvojni studio: HopFrog
Izdavač: Humble Bundle
Dostupno na: PS Store, Nintendo eShop
Cijena: 20 eura

Warhammer 40,000: Inquisitor – Prophecy – 31. srpanj

Inquisitor – Prophecy je ekspanzija za Inquisitor Martyr postavljena u brutalno nasilan 41. milenij, vrijeme kad je galaksija u konstantnom ratu. Međutim, ovo nije bilo kakva ekspanzija već se radi o standalone ekspanziji! Nažalost, trenutno ne postoji trailer za Inquisitor – Prophecy.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: NeocoreGames
Izdavač: NeocoreGames
Dostupno na: Steam
Cijena: nepoznata

Chroma Squad – 1. kolovoz

Chroma Squad je taktički RPG o pet akrobatskih glumaca koji su odlučili dati otkaz na svom poslu i započet snimati njihovu vlastitu seriju inspiriranu Power Rangersima. U ovoj igri morate zapošljavati glumce, kupovati opremu za studio i nadograđivati postojeću te kreirati oružje i oklope pomoću kartona i ljepljive trake.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: Behold Studios
Izdavač: Plug In Digital
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 15 eura