Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE! Iako se ispred nas nalazi još jedan “mršaviji” tjedan, veliki obožavatelji serijala Kingdom Hearts će ga svakako nazivati najboljim. Zašto? Saznajte u nastavku!

Ace Combat 7: Skies Unknown (PC) – 1. veljača

Bandai Namco je svojom igrom Ace Combat 7: Skies Unknown oduševio obožavatelje na platformama PlayStation 4 i Xbox One, a kako vlasnici PC-a ne bi ostali zakinuti za zračnu akciju, izdavač se pobrinuo da igra na, kako neki tvrde, najjaču platformu stigne relativno brzo. Ace Combat 7: Skies Unknown, stoga, na PC-u možete zaigrati na samom početku veljače.

Razvojni studio: Project Aces, Bandai Namco Games
Izdavač: Bandai Namco Games
Cijena: 60 eura

Kingdom Hearts III (PlayStation 4, Xbox One) – 29. siječanj

Iako je igra u Japanu izašla 25. siječnja, mi moramo pričekati još dva dana kako bismo zaigrali novu igru u serijalu Kingdom Hearts. U novom nastavku pratimo zrelijeg Soru koji se uputio na raznolike avanture s Mickeyem, Goofyjem, Donaldom i sličnima kroz nove i legendarne Disney svjetove.   

Razvojni studio: Square Enix
Izdavač: Square Enix
Cijena: 60 euraWargroove (PC, Xbox One, Nintendo Switch) – 1. veljača

Wargroove je turn-based igra u kojoj će se igrači, istražujući mapu, boriti protiv raznolikih neprijatelja. Igrači će imati priliku izabrati jednog od 12 zapovjednika od kojih svaki ima svoju posebnu kampanju, osobnost i motivaciju. Igra će podržavati online i lokalni multiplayer u obliku PvP i Co-op modova. Iako Wargroove 1. veljače dolazi na PC, Xbox One i Nintendo Switch, vlasnici PlayStationa 4 trebat će se strpjeti do kasnijeg datuma u 2019. godini, kad će ova igra izaći i na njihovu najdražu platformu.

Razvojni studio: Chucklefish
Izdavač: Chucklefish
Cijena: 20 eura