Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Prošli tjedan smo proveli uz novu taktičko-stratešku igru Corruption 2029, provjerili smo stanje PlayStation 4 verzije intenzivne igre Hunt: Showdown, proslavili smo 10 godina od kako su izašle fantastične igre Bayonetta i Vanquish, a na Nintendo Switchu smo odigrali Devil May Cry 3. Iako se iza nas nalazi odličan tjedan, rubrika IGRE KOJE IZLAZE nam služi kao pogled u ne tako daleku budućnost te vam zbog toga donosimo pregled najzanimljivijih igara koje na svojim konzolama i PC-jevima možete zaigrati ovoga tjedna. Krenimo!

Two Point Hospital – 25. veljače

Iako je Two Point Hospital na tržište stigao krajem kolovoza 2018. godine te je na oduševljene obožavatelja pokupio odlične ocijene, ovog utorka, simpatični simulator gradnje i upravljanja bolnica stiže i na konzole! Verzija koja dolazi na konzole sadrži dva DLC-ja – Bigfoot i Pebberley Island te u igru, pokraj novih regija u koje možete smjestiti svoje bolnice donosi i nove izazove (bolesti) s kojima ćete se suočiti.

Platforme: PS4, XOne NS 
Razvojni studio: Two Point Studios
Izdavač: SEGA
Cijena: 40 eura

Infliction: Extended Cut – 25. veljače

Infliction je, kako ga razvojni studio naziva, interaktivna noćna mora – put među tamne tajne rasturenog doma u kojemu je nekoć živjela sretna obitelj. Vlasnici platforme PC su igru mogli zaigrati već krajem 2018. godine, a verzija igre Extended Cut, koja ovog tjedna dolazi na platforme PS4 i Xbox One sadrži dodatne krajeve uz New Game Plus, nešto veću težinu, nove puzzle i još nekoliko novih iznenađenja. Podsjećamo vas da je u utorak trebala izaći i NS verzija igre, ali je iz nama nepoznatog razloga odgođena.

Platforme: PS4, XOne
Razvojni studio: Caustic Reality
Izdavač: Blowfish Studios
Cijena: 15-20 eura

Overpass – 27. veljače

Ako ste ikad željeli zaigrati igru koja se fokusira isključivo na vožnju buggyja i quadova, Overpass je igra za vas! Overpass će vam pružiti priliku da sjednete za upravljač nevjerojatnih off-road jurilica poznatih brendova kao što su Yamaha, Polaris, Acric Cat i Suzuki te će vas sukobiti s najvećim neprijateljima – štetom na vozilima i prirodnim te umjetnim preprekama!


Platforme
: PC, PS4, XOne 
Razvojni studio: Zordix Racing
Izdavač: Bigben Interactive
Cijena: 40 eura

Metro Redux – 28. veljače

Ako posjedujete Nintendo Switch te vam se Metro Redux uspješno provukao ispod vašeg radara i volite FPS avanture, toplo vam preporučamo da provjerite ovaj fantastičan paket koji sadrži dvije odlične igre – Metro 2033 te njen nastavak Metro Last Light. Ovaj paket, pokraj obje igre sadrži i apsolutno sav naknadno izbačen sadržaj koji donosi desetke sati dodatnog igranja.

Platforme: NS
Razvojni studio: 4A Games
Izdavač: Koch Media
Cijena: 60 eura