Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo plesali takozvani balet metaka uz našeg prijatelja Pedra koji je banana te smo se još jednom, za dobre stare dane pred jednim ekranom borili s prijateljima u remakeu Crash Team Racinga. Što sve možemo zaigrati idućeg tjedna, saznajte u nastavku!

Heavy Rain – 24. lipanj

Iako se radilo o ekskluzivi za PlayStation, razvojni studio Quantic Dream je nakon nešto više od 9 godina odlučio dostaviti svoj Heavy Rain na platformu PC! Igra će od sutra biti dostupna na Epic Games Storeu, dok će Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human na platformi PC biti igrivi kasnije ove godine.

Platforme: PC
Razvojni studio: Quantic Dream
Izdavač: Quantic Dream
Dostupno na: Epic Games Store
Cijena: 20 eura

Devil May Cry – 25. lipanj

Đavao će od ovoga tjedna imati priliku zaplakati na hibridnoj platformi Nintendo Switch! Naime radi se o portu koji je tijekom 2018. godine bio dio HD kolekcije koja je sadržavala prvu, drugu i treću igru serijala. Nažalost, trenutno nije poznato hoće li Capcom dostaviti ostale igre koje su bile dio HD kolekcije, ali jedno je sigurno – nisu zainteresirani za izbacivanje fizičkog izdanja igre.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Capcom
Izdavač: Capcom
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 20 eura

The Sinking City – 27. lipanj

Godina je 1920. Vi ste privatni detektiv/istraživač koji se nalazi u gradu Oakmont koji je skoro pa potopljen, a po njegovim se ulicama (ili barem onome što je ostalo od njih) odvijaju događaji potaknuti natprirodnim silama. Vjerujemo da već imate ideju. Vaš će cilj biti otkriti što se događa, što je opsjednulo ovaj gradić i što je točno uništilo vaš um i um stanovnika Oakmonta.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Frogwares
Izdavač: Bigben Interactive
Dostupno na: Steam, PS Store, Xbox Store
Cijena: 60 eura

F1 2019 – 28. lipanj

Iako smo bili uvjereni da samo ime igre govori dovoljno, gadno smo se prevarili! Naime, ako je vjerovati razvojnom studiju Codemasters, radi se o najbogatijoj i najambicioznijoj F1 igri do sad. F1 2019 će sadržavati sve službene timove, vozače i čak 21 stazu iz prošle sezone. Također, ovogodišnje izdanje igre u serijal donosi utrke, vozila, igrače i staze iz serije F2!

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Codemasters
Izdavač: Codemasters
Dostupno na: Steam, PS Store, Xbox Store
Cijena: 60 eura

Super Mario Maker 2 – 28. lipanj

U našoj redakciji, Super Mario Maker 2 je trenutno jedna od najiščekivanijih ekskluzivnih igara za Nintendo Switch. Super Mario Maker 2 će vam omogućiti da kreirate levele kakve ste oduvijek željeli zaigrati.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 60 eura