Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam donosimo tjedni pregled novih igara koje možete zaigrati na svojim voljenim platformama!

Iako smo prošloga tjedna izdvojili 4 novija naslova, moramo priznati kako smo najviše vremena proveli uz simpatičan Animal Corossing: New Horizons te brutalan i fantastičan DOOM Eternal. U nastavku teksta, kao i svakog ponedjeljka, saznajte koje sve nove igre možemo zaigrati ovoga tjedna!

Half-Life: Alyx – 23. ožujak

Iako je serijal Half-Life i njegova treća nikad najavljena igra postala fenomen ismijavanja na internetima, već DANAS dobivamo posve novu i neočekivanu Half-Life igru koja će biti VR Only naslov. Radnja Half-Life Alyxa jest smještena u razdoblje između prve i druge igre serijala, a igrači će upravljati dobro nam poznatu Alyx Vance koja čovječanstvu u ovim teškim vremenima predstavlja posljednji tračak nade

Platforme: PC VR
Razvojni studio: Valve
Izdavač: Valve
Cijena: 50 eura

Bleeding Edge – 24. ožujak

Bleeding Edge je nova igra razvojnog studija Ninja Theory koji stoji iza nevjerojatno popularnih igara kao što su DmC: Devil May Cry te Hellblade: Senua’s Sacrifice. Naime, radi se o online brawler igri koja je puna šarenih likova od kojih svaki ima svoje posebne mehaničke sposobnosti. 

Platforme: PC, XOne
Razvojni studio: Ninja Theory
Izdavač: Ninja Theory
Cijena: 30 eura

Saints Row 4: Re-Elected – 27. ožujak

Iako je Saints Row 4 na tržište originalno stigao krajem 2013. godine na platforme PC, PS3 i X360, a 2 godine nakon toga na platforme PS4, XOne, ovoga tjedna stiže i na prvu i još uvijek jedinu hibridnu platformu Nintendo Switch! Podsjećamo vas, Saints Row 4 vas postavlja u tijelo i duh predsjednika SAD-a te vas ubacuje u misiju spašavanja svijeta. Izdanje igre Re-Elected dolazi sa svim naknadno izdanim sadržajem što će uvelike povećati broj sati koje možete provesti u ovoj igri.

Platforme: NS
Razvojni studio: Fishlabs, Volition
Izdavač: Deep Silver
Cijena: 40 eura

One Piece: Pirate Warriors 4 – 27. ožujak

Ovoga tjedna dobivamo četvrtu igru serijala One Piece: Pirate Warriors koja je bazirana na konceptu iskustva pravog One Piece bojišta što uključuje rušenje zgrada usred bitke – sve kako bi iskustvo bilo što imerzivnije i zabavnije.

Platforme: PC, PS4, XOne, NS
Razvojni studio: Koei Tecmo
Izdavač: BANDAI NAMCO Entertainment
Cijena: 50 eura