Beyond: Two Souls – 22. srpanj

Za vrijeme ovogodišnjeg GDC-a u ožujku, Epic Games je objavio kako će Quantic Dream na platformu PC izbaciti Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human. Heavy Rain je za PC izašao prije mjesec dana, a danas je vrijeme da zaigramo i Beyond: Two Souls!

Platforme: PC
Razvojni studio: Quantic Dream
Izdavač: Quantic Dream
Dostupno na: Epic Games Store
Cijena: 20 eura

Tetris Effect – 23. srpanj

Ako vam se Tetris Effect svidio, ali ne posjedujete PlayStation 4, ovaj tjedan bi vam se sreća mogla povećati sa saznanjem da igra dolazi na PC kao Epic Games Store ekskluziva. Bilo kako bilo, Tetris Effect će na PC-ju podržavati Oculus Rift i HTC Vive te sve moguće kontrolere.

Platforme: PC, Rift, Vive
Razvojni studio: Resonair, Monstars
Izdavač: Enhance Games
Dostupno na: Epic Games Store
Cijena: 27-33 eura

Turok: Escape from Lost Valley – 25. srpanj

Tek nedavno najavljeno, potpuno neočekivano i izrazito slatko izdanje Turoka – najpoznatije pucačine s tematikom dinosaura s kraja devedesetih, ovoga tjedna izlazi na tržište. Turok: Escape from Lost Valley nastao je u sklopu jednog game jama, a stvorio ga je izrazito mali nezavisni tim. Bit će to preslatka akcijska avantura koja zasada izlazi samo za PC, a nadamo se da ćemo ju kasnije vidjeti i na konzolama.

Platforme: PC
Razvojni studio: Pillow Pig Games
Izdavač: Universal Studios Interactive Entertainment
Dostupno na: Steam
Cijena: nije poznata

Wolfenstein: Youngblood – 26. srpanj

Wolfenstein: Youngblood je prva moderna kooperativna Wolfenstein avantura! Udružite se s prijateljem ili igrajte sami kao jedna od dvije kćeri BJ-a Blazkowicza i kao i uvijek upravljajte strašno jakim oružjem, gadgetima i mogućnostima kako bi oslobodili Pariz od okupacije i pronašli oca!

Platforme: PC, PS4, XONE, NS
Razvojni studio: Machine Games, Arkane Studios
Izdavač: Bethesda Softworks
Dostupno na: Steam, PS Store, Xbox Store
Cijena: 30 eura

Fire Emblem: Three Houses – 26. srpanj

Legendarni Nintendov taktički strateški RPG Fire Emblem ovoga tjedna napokon dobiva očekivani novi nastavak, iako isključivo za Nintendo Switch. Kao što bismo i očekivali od nove igre u serijalu, svaka odluka koju donesemo imat će utjecaja i trebat ćemo taktički promisliti svaki potez.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Intelligent Systems
Izdavač: Nintendo
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 60 eura

Wolfenstein: Cyberpilot – 26. srpanj

Wolfenstein univerzum. Pariz, 1980. godina. Vi preuzimate kontrolu nad najboljim hakerom u gradu, a misija vam je pomoći otporu uz pomoć neprijateljskih ratnih mašina. Trgajte, pucajte i palite kroz grad ljubavi u jednom od najiščekivanijih VR iskustva ikada!

Platforme: Vive, PSVR
Razvojni studio: Arkane Studios, Machine Games
Izdavač: Bethesda Softworks
Dostupno na: Steam, PS Store
Cijena: 20 eura