Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Prošli smo tjedan proveli igrajući Children of Morta na platformama PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Isprobali smo Nintendo Switch verzije igara Overwatch i The Witcher 3: Wild Hunt te smo si krvožilni sustav ispunili neopisivim količinama jeze i straha uz pomoć novog SF survival horrora Chernobylite. U nastavku teksta saznajte nekoliko najzanimljivijih naslova koje možete zaigrati ovoga tjedna. Krenimo!

WWE 2K20 – 22. listopad

Ovaj tjedan će biti od posebne važnosti za sve ljubitelje kečera! Naime, WWE 2K20 ovoga utorka na platforme PC, PlayStation 4 i Xbox one donosi sve vaše WWE super zvijezde i legende. Razvojni studio tvrdi da ovogodišnja igra WWE u serijal donosi znatna poboljšanja u samom gameplayu te vizualima.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Visual Concepts
Izdavač: 2K Games
Cijena: 50 eura

MediEvil Remake – 25. listopad

Ako ste za vrijeme PlayStationa 1 zaigrali MediEvil, onda najvjerojatnije jedva čekate ovaj petak kako bi zaigrali MediEvil Remake koji će vam prikazati igru u punom sjaju današnjih grafičkih standarda. Razvojni studio tvrdi da su unutar igre zadržali većinu originalnih elemenata, a za sam razvoj igre su koristili originalnu geometriju levela kako bi igra bila što vjernija svojem originalu.

Platforme: PlayStation 4
Razvojni studio: Other Ocean Emeryville
Izdavač: Sony Interactive Entertainment
Cijena: 25-30 eura

The Outer Worlds – 25. listopad

The Outer Worlds je novi singleplayer SF RPG na kojemu marljivo radi cijenjeni razvojni studio Obsidian Entertainment. Igra će sadržavati nelinearnu priču te će vas ubaciti u istraživanje kolonije Halcyon koja je na samom rubu galaksije!

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Obsidian Entertainment
Izdavač: Private Division
Cijena: 60 eura

Call of Duty: Modern Warfare – 25. listopad

Naša (moja) zvijezda ovoga tjedna je definitivno Call of Duty: Modern Warfare. 16. igra u serijalu će biti smještena u moderno doba te će po prvi puta u povijesti serijala imati cross-platform multiplayer kojemu se neopisivo radujemo! Igra će donijeti mnoge promjene u samom gameplayu i vizualima te će raditi na posve novom pokretaču!

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Infinity Ward
Izdavač: Activision
Cijena: 60 eura