Dobrodošli u ovotjedno izdanje Vaše najdraže rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna bježali od štakora i ostalih opasnosti u prekrasnoj igri A Plague Tale: Innocence te smo se uputili na veoma zabavnu avanturu u odličnom FPS-u RAGE 2, a u nastavku teksta saznajte što ćemo zaigrati idući tjedan!

Assassin’s Creed 3 Remastered – 21. svibanj

Iako je Assassin’s Creed III Remastered krajem ožujka stigao na platforme PC, PlayStation 4 i Xbox One, došlo je i vrijeme da se igra odigra na našoj najdražoj i jedinoj hibridnoj platformi Nintendo Switch! Igra će biti igriva u svim modovima koje Nintendo Switch podržava te će sadržavati mnogo novih značajki kao što je upravljanje igrinim izbornicima pomoću dodira, podrška za HD rumble i mogućnost ciljanja uz pomoć motion kontrola. Assassin’s Creed 3 Remastered također dolazi uz Assassin’s Creed Liberation Remastered što ga čini odličnim izborom za sve ljubitelje serijala.

Platforma: Nintendo Switch
Razvojni studio: Ubisoft Entertainment
Izdavač: Ubisoft Entertainment
Dostupno na: Nintendo eShop
Cijena: 40 eura

Resident Evil Zero, HD Remaster, 4 – 21. svibanj

Ovoga tjedna se na Nintendo eShopu pojavljuju čak tri Resident Evil igre – Resident Evil Zero, Resident Evil HD Remaster i Resident Evil 4! Prva igra, Resident Evil HD Remaster će biti baziran na igri koja je originalno izašla 2002. godine na platformu GameCube. Također, Resident Evil Zero i 4 su imali svoju vremensku ekskluzivnost na platformi GameCube, a kasnije su sve 3 igre izašle na mnogo drugih platformi. Ovo će također biti prvi puta da iskušamo horror na konzoli s ovakvo velikom prenosivosti.

Platforma: Nintendo Switch
Razvojni studio: Capcom
Izdavač: Capcom
Dostupno na: Nintendo eShop (HD Remaster, Zero, 4)
Cijena: 29 eura (pojedinačno)

Observation – 21. svibanj

Observation je SF triler igra u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad S.A.M.-om, umjetnoj inteligenciji koja upravlja sustavima svemirske stanice, fotoaparatima i ostalim alatima, a glavni cilj vam je otkriti što se točno dogodilo doktorici Emmi Fisher i njezinoj posadi. Observation ima definitivno poseban koncept koji jedva čekamo isprobati!

Platforme: PC, PlayStation 4
Razvojni studio: No Code
Izdavač: Devolver Digital
Dostupno na: Epic Store, PS Store
Cijena: 20-25 eura

Team Sonic Racing – 21. svibanj

Team Sonic Racing, kao što joj samo ime govori, je igra koja kombinira najbolje elemente arkadnih vožnji s dodatkom intenzivne kompetitivnosti. Igra podržava online multiplayer mod za do 12 igrača te lokalni mod za do 4 igrača. Bilo lokalno ili online, u Team Sonic Racingu možete igrati razne tipove utrka kao što su Grand Prix, Exhibition, Time Trial i Team Adventure. Naravno, tu su i 15 različitih igrivih likova i mnogi predmeti pomoću kojih možete poboljšati i urediti svoje vozilo.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: Sumo Digital
Izdavač: SEGA
Dostupno na: Steam, PS Store, Microsoft Store, Nintendo eShop
Cijena: 40 eura

Beat Saber – 21. svibanj

Iako se Beat Saber na platformi PC pojavio 1. svibnja prošle godine te na platformi PlayStation 4 30. studenog prošle godine, ova intenzivna VR ritmička igra u kojoj uz pomoć dvije svjetleće sablje doslovce rasturate kocke u ritmu glazbe ovoga tjedna izlazi iz early accessa. Ako posjedujete VR headset i dovoljno snažan PC (ili PlayStation 4 i PlayStation VR), svakako vam preporučujemo da zaigrate ovu veoma zaraznu igru.

Platforme: PC
Razvojni studio: Beat Games
Izdavač: Beat Games
Dostupno na: Steam
Cijena: 20 – 30 eura

Dauntless – 21. svibnja

Dauntless je besplatni akcijski co-op RPG koji će vas odbaciti u fantazijski svijet u kojemu igrači preuzimaju uloge takozvanih Slayera kojima je cilj zaustaviti devastirajući pohod divovskih mitskih bića. U igri se možete udružiti s raznolikim igračima koji su sudjelovali u beta testiranju igre te krenuti u izazovne bitke. Razvojni studio svim igračima obećaje regularne nadogradnje, sezonske događaje, nova čudovišta i svijet koji će rasti i evoluirati. Također, valja napomenuti da će igra podržavati cross-platform igranje!

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Phoenix Labs
Izdavač: Phoenix Labs
Dostupno na: Epic Store, PS Store, Microsoft Store
Cijena: Besplatno

Total War: Three Kingdoms – 23. svibanj

Total War: Three Kingdoms je, kako razvojni studio tvrdi, prva igra u nagrađivanom serijalu koja će rekonstruirati epske sukobe za vrijeme drevne Kine. Hoćete li izgraditi snažna prijateljstva? Formirati saveze i zaraditi poštovanje brojnih neprijatelja ili ćete radije činiti djela izdaje kako bi postali majstor ogromnih političkih spletki? Sve je na vama!

Platforme: PC
Razvojni studio: CREATIVE ASSEMBLY
Izdavač: SEGA
Dostupno na: Steam
Cijena: 60 eura